Τα Νέα μας

Ένα ισχυρό «χαρτί» για τη χώρα μας είναι ο τουρισμός. H πολυετή εμπειρία της εταιρίας μας στον ξενοδοχειακό κλάδο, μας κάνουν να εξελισσόμαστε, να αναζητούμε νέα προϊόντα, τα οποία και θα τα παρουσιάσουμε στην έκθεση XENIA 2019 στο HALL 2 – STAND A26/B26.

Θα σας παρουσιάσουμε τα νέα μας ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ εξολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από εμάς. Εξαιρετικής αισθητικής προϊόντα που δίνουν λύσεις, αναβαθμίζουν τον χώρο σας, εξασφαλίζουν χρόνο και σίγουρα χρήματα. Ελάτε να τα δείτε στο περίπτερο μας.

Επιπλέον καλύπτουμε ολόκληρη την γκάμα που απαιτείται για ένα τουριστικό κατάλυμα, όπως κουφώματα συρόμενα ή ανοιγόμενα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα σκίαστρα της εταιρίας μας, μειώνοντας το κόστος από την χρήση κουρτινών.

Πόρτες εξωτερικές, δωματίων με κάρτα & ηλεκτρονική κλειδαριά και εσωτερικές. Ανάμεσα σε τόσα σχέδια που διαθέτουμε, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για τον χώρο σας. Τα συρόμενα και ανοιγόμενα φύλλα ντουλάπας με πλαίσιο αλουμινίου, θα δώσουν ιδιαίτερο ύφος στα δωμάτια, σε αντίθεση με τα απλά ξύλινα φύλλα.

Η πέργκολα, τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου και τα παγκάκια, μπορούν να δώσουν τον χαρακτήρα που θέλετε στους κοινόχρηστους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεών σας, καθιστώντας τους απόλυτα λειτουργικούς και αξιοποιήσιμους.

Διαχωριστικά δωματίων με κρύσταλλο, χιαστή ή τυφλό αλουμίνιο, σε χρώματα αλουμινίου ή ξύλου, ακριβώς στην διάσταση και σχήμα που απαιτεί ο χώρος σας.
Αίθρια, περιφράξεις κοινόχρηστων χώρων, καθώς και ανεμοφράχτες.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων κάγκελων, καθώς και την δυνατότητα κατασκευής σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Το σημαντικότερο όλων είναι, ότι διαθέτουμε αρκετά σχέδια που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ξενοδοχειακών καγκέλων.

Και μην ξεχνάτε ότι όλα τα προϊόντα μας αλουμινίου είναι υψηλής αντοχής στο χρόνο και με μηδενικό κόστος συντήρησης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ