ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΣΚΙΑΣΤΡΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ, ΠΕΡΓΚΟΛΑ, ΚΑΓΚΕΛΑ, ΑΥΛΟΓΥΡΟΣ, ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ, ΠΑΓΚΑΚΙΑ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΙΘΡΙΑ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

Τα ξενοδοχεία, καθώς και όλες οι μεγάλες εγκαταστάσεις, έχουν υψηλό κόστος συντήρησης. Με την επιλογή φωτιστικών, κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, πέργκολας, παγκάκια και ειδικών κατασκευών αλουμινίου, ελαχιστοποιείτε το κόστος στο ελάχιστο δυνατό.

Οι ιδιότητες του αλουμινίου, του προσδίδουν αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, ενώ η τεχνογνωσία, δίνει λύσεις και προιόντα για κάθε περίπτωση, ανώτερα απο τα αντίστοιχα του σιδήρου και ξύλου.

Η συνεργασία σας με την εταιρία μας, θα σας αποφέρει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, βελτιστοποιώντας παράλληλα την λειτουργικότητα των χώρων σας. Το εύρος των προιόντων μας, θα σας βγάλει απο πολύ κόπο και έξοδα, αφού σε μια εταιρία, θα βρείτε όσα ζητάτε, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Σημαντικό έξτρα όφελος που προκύπτει, είναι η ελαχιστοποίηση του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου, καθώς και το κόστος συντονισμού συνεργείων.

Στο Site Μας θα βρείτε αναλυτικά όλα μας τα προιόντα. Ποιοτικά ελληνικά προιόντα αλουμινίου, που καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας. Ας αναφέρουμε ορισμένα παρακάτω

  • Κουφώματα συρόμενα ή ανοιγόμενα, με πατζούρι ή χωρίς.Τα κουφώματα μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα σκίαστρα της εταιρίας μας, μειώνοντας το κόστος απο την χρήση κουρτινών.
  • Επιλέξτε πόρτες εξωτερικές, δωματίων με κάρτα & ηλεκτρονική κλειδαριά και εσωτερικές. Ανάμεσα σε τόσα σχέδια που διαθέτουμε, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για τον χώρο σας.
  • Τα συρόμενα και ανοιγόμενα φύλλα ντουλάπας με πλαίσιο αλουμινίου, θα δώσουν ιδιαίτερο ύφος στα δωμάτια, σε αντίθεση με τα απλά ξύλινα φύλλα.
  • Η πέργκολα, τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου και τα παγκάκια, μπορούν να δώσουν τον χαρακτήρα που θέλετε στους κοινόχρηστους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεών σας, καθιστώντας τους απόλυτα λειτουργικούς και αξιοποιήσιμους.
  • Διαχωριστικά δωματίων με κρύσταλλο, χιαστή ή τυφλό αλουμίνιο, σε χρώματα αλουμινίου ή ξύλου, ακριβώς στην διάσταση και σχήμα που απαιτεί ο χώρος σας.
    Αίθρια, περιφράξεις κοινόχρηστων χώρων, καθώς και ανεμοφράχτες.
  • Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων κάγκελων, καθώς και την δυνατότητα κατασκευής σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Το σημαντικότερο όλων είναι, ότι διαθέτουμε αρκετά σχέδια που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ξενοδοχειακών καγκέλων.

Στα έργα μας, μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα ξενοδοχεία με τα οποία έχουμε συνεργαστεί.

Back to top