Τα Νέα μας

Corporate Responsibility 2022Για την ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως θεωρία και δράση, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και τη δυναμική της.

Δέσμευσή  μας, να φροντίζουμε για την ευημερία των ανθρώπων μας, την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση διέπει κάθε εκδήλωση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρία μας.

Και τι ομορφότερο από ένα παιδικό χαμόγελο;

Η υποστήριξή μας είναι πολύπλευρη και σταθερή στο χαμόγελο του παιδιού. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας στην πόλης μας, συνεργαζόμαστε και καλύπτουμε τις ανάγκες του, όσο καλύτερα μπορούμε!

Φέτος η εταιρία μας συνείσφερε, δίνοντας μια ξαπλώστρα παραλίας αλουμινίου από τη σειρά μας “Bed Atelier” την Klim-max, στον νικητή της λαχειοφόρου αγοράς που έκανε Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Επιπλέον, με αφορμή την δράση του Σ.Ε.Κ.Α  (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου) για την αντικατάσταση των ξύλινων κουφωμάτων της δομής του Χαμόγελου του Παιδιού στη Μυτιλήνη, έγινε αναφορά στην εταιρία μας για την τοποθέτηση στην αντίστοιχη δομή στην Κόρινθο:  «Όπως και στο παρελθόν βρεθήκαμε στην Κόρινθο, για να τοποθετήσουμε περίφραξη με κάγκελα αλουμινίου, που κατασκεύασε η εταιρεία ΠΙΚΡΑΚΗΣ, την οποία και ευχαριστούμε, και συγκεκριμένα την Αδαμαντία Πικράκη, που για άλλη μια φορά έδειξε την ευαισθησία της σε τέτοιες δράσεις.»