Τα Νέα μας

Το 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue, Capsis Elite Resort, στην Αγ. Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης.

Το συνέδριο είναι πανελλήνιο και γίνετε κάθε δύο χρόνια, σε διαφορετικό μέρος της χώρας μας. Φέτος για δεύτερη φορά, έρχεται στην Κρήτη, με σλόγκαν «πάμε Κρήτη, πάμε γερά, δέκα χρόνια μετά».

Η θεματολογία αφορά τον κόσμο των ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και μηχανικούς και φυσικά των κατασκευαστών αλουμινίου.

Ενδεικτικά 2 από τα Θέματα που θα συζητηθούν είναι  «οι τάσεις της Ευρωπαικής  Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας» και «H νέα αρχιτεκτονική του τουρισμού στην Κρήτη: τάσεις και προοπτικές». Ιδιαίτερη βάση δίνεται από τους διοργανωτές «στην Ανάπτυξη Ενεργειακής κουλτούρας»

 

Το συνέδριο πλαισιώνει

  • κρητική βραδιά,
  • η απονομή των βραβείων “Alumini”
  • και η παράλληλη λειτουργία εκθεσιακού χώρου με προηγμένα προϊόντα αλουμινίου, κυρίως για ξενοδοχειακή χρήση.

 

Σύνεδροι, Χορηγοί, σημαντικοί Φορείς και μεγάλου κύρους Ομιλητές, και από τον χώρο των ξενοδόχων, των αρχιτεκτόνων και της πολιτείας, σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο, με πνεύμα αισιοδοξίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, καλούν ξενοδόχους, κατασκευαστές αλουμινίου, μηχανικούς και αρχιτέκτονες στη μεγαλύτερη συνεδριακή συνάντηση του κλάδου.

 

Το 13ο Συνέδριο γίνεται με την αιγίδα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

 

Η εταιρία μας στηρίζει το συνέδριο και θα μας βρείτε καθ’ όλη την διάρκειά του. Με χαρά θα σας δώσουμε το αναμνηστικό και χρηστικό δώρο που ετοιμάσαμε για τους σύνεδρους!