Τα Νέα μας

5 μέρες γιορτής με έναν σκοπό – 2o Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας Ηρακλείου

Για δεύτερη χρονιά η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιήσει το 2ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας Ηρακλείου με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΗΚΕΗ και του ΕΣΔΑΚ, στο πάρκο της παραλιακής οδού Ηρακλείου, περιμετρικά του σιντριβανιού.

Το φεστιβάλ όπως και πέρσι θα λάβει χώρα τον Ιούνιο, από την Τετάρτη 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, μέχρι την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019. Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, τιμώντας τις παραδόσεις και τον πολιτισμό, η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice έχει, για άλλη μια χρονιά, διοργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.

Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν ανοιχτά μαθήματα σωματικής εκγύμνασης, χρήση ποδηλάτου, εκθέσεις έργων τέχνης εμπνευσμένα από το περιβάλλον, εργαστήρια εικαστικών κατασκευών, πειράματα οικολογικού χαρακτήρα, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ενημερωτικές ομιλίες που εμπνέουν.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η εταιρία μας, ως ενεργό μέλος του Cretan Energy Cluster, συνέβαλε σημαντικά στην οργάνωση των εκθεμάτων του Cluster και στηρίζει την εκδήλωση με φυσική παρουσία. Από τον Απρίλιο του 2018, συμμετέχουμε ενεργά στο Cretan Energy Cluster, με στόχο τη συνεργασία των εταιρειών και φορέων που δραστηριοποιούνται στους τομείς παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας και ενδιαφέρονται, να συνεργαστούν μεταξύ τους, για την προώθηση των λύσεων που προσφέρουν, την ανάπτυξη νέων συστημάτων και την ενημέρωση του κοινού για τις εφαρμογές αυτές.

Σκοπός του φεστιβάλ

Με την ανάπτυξη της ενεργειακής κουλτούρας, συμβάλουμε άμεσα στη βελτίωση της οικονομίας και την ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα προστατεύουμε το περιβάλλον.

 

Πηγή: ΔΗ.Κ.Ε.Η