Τα Νέα μας

3ο Festival

Το «3ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού» έρχεται και πάλι στο Ηράκλειο!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5» σας προσκαλούν στο 3ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 10:00-13:00 & 17:00-23:00 το βράδυ, το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρες 17:00-23:00 & την Κυριακή 18 Ιουνίου, 17:00-22:30, με δωρεάν είσοδο, στον Καράβολα Ηρακλείου, στην προτομή του Γιούρι Γκαγκάριν.

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Εμείς, πιστοί στο ραντεβού μας,  θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε παίζοντας Κρεμάλα και τους Στόχους. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι, θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια! Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, Jenga, λίμπο, τυφλόμυγα, σβούρες, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση, και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις, ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς επίσης και μουσικά και άλλα δρώμενα.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει και bazaar του Οργανισμού όπου οι επισκέπτες

μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του Οργανισμού και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν το δύσκολο και πολύπλευρο έργο του.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν καφέ, φαγητό, σουβλάκι, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, και πολλά ακόμα κεράσματα!

Το 3ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων που πραγματοποιεί, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας στην Κρήτη, παρέχοντας το σύνολο των εξειδικευμένων υπηρεσιών του.

Επισκεφτείτε το event του Φεστιβάλ στο Facebook: https://fb.me/e/1f6A7zaUr

Για την ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως θεωρία και δράση, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και τη δυναμική της. Δέσμευσή  μας, να φροντίζουμε για την ευημερία των ανθρώπων μας, την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση διέπει κάθε εκδήλωση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρία μας. Και τι ομορφότερο από ένα παιδικό χαμόγελο;

Η υποστήριξή μας είναι πολύπλευρη και σταθερή στο χαμόγελο του παιδιού. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας στην πόλης μας, συνεργαζόμαστε και καλύπτουμε τις ανάγκες του, όσο καλύτερα μπορούμε!

Για αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις δραστηριότητες του δείτε ΕΔΩ