Η ΠΙΚΡΑΚΗΣ Α.Ε. στηρίζει την ημερίδα PARENTS GO ON
Η ΠΙΚΡΑΚΗΣ Α.Ε. στηρίζει την πρωτοβουλία ως χορηγός, συμμετέχοντας σε μια δράση που προάγει την ενημέρωση, τον διάλογο και την ευαισθητοποίηση γύρω από ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, τους γονείς και τη σύγχρονη κοινωνία. Για την εταιρεία, η υποστήριξη πρωτοβουλιών με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα αποτελεί έμπρακτη έκφραση του ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο και το μέλλον των επόμενων γενεών.
Η ημερίδα διοργανώνεται από το ZeroToEighteen.gr σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Equality4Crete – Do the Right Thing», και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026, στην Αίθουσα Συναυλιών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.
Μέσα από τέσσερις θεματικές ενότητες, επιστήμονες και ειδικοί προσεγγίζουν σημαντικά ζητήματα της σύγχρονης οικογένειας, από τις σχέσεις γονέων και εφήβων και την ψυχική ανθεκτικότητα έως τη συμπερίληψη, την ψηφιακή ζωή και τη συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών.
Παράλληλα, η διοργάνωση αναδεικνύει το έργο του συλλόγου «Στην Αγκαλιά της Άννας», ο οποίος στηρίζει παιδιά με αυτισμό.
Γιατί το μέλλον χτίζεται όχι μόνο με έργα, αλλά και με αξίες, συνεργασία και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.
PARENTS GO ON – Μαζί σε κάθε βήμα.
Η είσοδος στην ημερίδα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ZeroToEighteen.gr.


