Τα Νέα μας

Στην εταιρία μας, φροντίζουμε για την τήρηση των απαραίτητων μέσων πρόληψης, για την ασφάλεια όλων μας.

Γενικά Μέτρα πρόληψης

 Συστήνουμε, πριν έρθετε στις εγκαταστάσεις μας, να κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αλλά και την ελάχιστη δυνατή ροή στον χώρο μας.

 Στις εισόδους του κτιρίου και του ορόφου έχουν τοποθετηθεί ενημερωτικές αφίσες με χρήσιμες οδηγίες για τον COVID-19 και υπενθυμίσεις κανόνων υγιεινής.

Στην εταιρία έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και οι υπάλληλοί μας προτρέπονται να τα χρησιμοποιούν συχνά.

Υπάρχουν διαθέσιμα είδη ατομικής υγιεινής (μάσκες, γάντια)

Οι κοινοί χώροι των ορόφων (δηλαδή διάδρομοι, κουζίνες, τουαλέτες) καθώς επίσης οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες ή σημεία που εκτίθενται σε συχνή χρήση (π.χ. πόρτες, πόμολα κ.ο.κ) καθαρίζονται συχνά μέσα στην ημέρα.

Τρόφιμα και ροφήματα από υπηρεσίες delivery, συστήνεται να αποφεύγονται. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν, η παράδοση τους γίνεται μόνο στις εισόδους της εταιρείας.

Παραλαβή και παράδοση αλληλογραφίας γίνεται μόνο στις εισόδους της εταιρείας.

Προτρέπουμε τους εργαζομένους και τους πελάτες μας να αποφεύγουν τη χρήση του ασανσέρ. Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί, συστήνεται η χρήση του από ένα μόνο άτομο.

Στην περίπτωση που νιώθετε αδιαθεσία ή οποιοδήποτε σύμπτωμα (πυρετός, ξηρό βήχα, καταβολή, πονόλαιμο, αρθραλγίες / μυαλγίες και ρινική συμφόρηση) συνιστούμε να Μένετε στο Σπίτι. Εάν έχετε προγραμματισμένο ραντεβού, καλό θα είναι να επικοινωνείτε μαζί μας να κλείνουμε εκ νέου το ραντεβού ή όσο είναι δυνατόν να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά.

Το προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει!