Τα Νέα μας

Proedrio Oebenh

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)  το Σάββατο 20 Ιανουαρίου πραγματοποίησε τον  Ετήσιο χορό κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, στο κέντρο «ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ» παρουσία φίλων, συνεργατών, συναδέλφων και πλήθους καλεσμένων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κος Χαράλαμπος Λεκάκης, καλωσόρισε τον πατήρ Γεώργιο Γεράκη Γ.Γ τομέα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, τα μέλη της Ομοσπονδίας και τους καλεσμένους που τίμησαν το Δ.Σ. με την παρουσία τους στην εκδήλωση και απηύθυνε ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Το τιμητικό βραβείο του «Κρητικού Επιχειρηματία» που για πρώτη φορά εδραιώθηκε από την ΟΕΒΕΝΗ, παρέλαβε ο κ. Τσικνάκης Μιχάλης, για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη επιχειρηματική του πορεία και την πολύτιμη συνεισφορά του στην τοπική και εθνική οικονομία.

Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η κα. Πλουμή, η οποία κέρδισε ένα γυναικείο ρολόι προσφορά του ‘’Κόσμημα ΆΚΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ’’.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΝΗ και ο Πρόεδρος κ. Λεκάκης προσωπικά, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή βραδιά καθώς και τα σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΝΗ για την στήριξη τους.