Τα Νέα μας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1st Crete Family Business Forum που διοργανώθηκε στις 31 Μαρτίου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης υπό την αιγίδα των, Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης & του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου. Η εταιρία διοργάνωσης του forum ήταν η CLEON Conferences & Communications.

Στην κατακλείδα του φόρουμ, η κυρία Αδαμαντία Πικράκη, όντας η πρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης και αντιπρόεδρος του Αναπτυξιακού συλλόγου Γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης, θέλησε να ξεχωρίσει τον ρόλο της γυναίκας. Οι ανησυχίες καθώς και οι προσδοκίες της για την ευημερία της οικογένειας, περνάνε στους εταιρικούς στόχους, μετατρέποντάς την σε έναν royal wealth creator. Διαπιστώνουμε ότι οι εταιρίες με γυναίκες στελέχη και δη οι οικογενειακές, έχουν αναπτύξει μια δυναμική και εξελισσόμενη εταιρική κουλτούρα.

Η ίδια σχολίασε: Η συμμετοχή μου σε ένα τόσο άρτια οργανωμένο forum, ήταν τιμή μου. Οι ομιλητές αποδείχθηκαν καταπληκτικοί συνομιλητές με εμπειρία και γνώση που κάθε οικογενειακή επιχείρηση οφείλει να λάβει υπόψη στον προγραμματισμό της.