Τα Νέα μας

First Aid

Για την ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως θεωρία και δράση, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και τη δυναμική της.

Δέσμευσή  μας, να φροντίζουμε για την ευημερία των ανθρώπων μας, την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση διέπει κάθε εκδήλωση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρία μας.

Δίνοντας βάρος στην υγεία και την πρόληψη, η Πικράκης ΑΕ, ξεκινάει μια σειρά σεμιναρίων πρώτων βοηθειών για αρχάριους, που σαν στόχο έχουν, να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια, σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί, μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης!

Το πρώτο σεμινάριο έγινε το Σαββάτο 25 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα H2B HUB, Κορωναιού 14, Ηράκλειο στο κέντρο. Μιλήσαμε για θέματα Πολιτικής προστασίας, όπως, προστασία από φυσικές καταστροφές, δηλαδή σεισμούς, πλημμύρες. Στη συνέχεια κάναμε μαθήματα πρώτων βοηθειών εστιασμένα στη βασική υποστήριξη ζωής ενός θύματος που έχει απώλεια αισθήσεων, καθώς και πνιγμονή από απόφραξη αεραγωγού.

Εκπαιδευτής μας στις βασικές αρχές των Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιήθηκαν, έγιναν από τον Πιστοποιημένο Διασώστη, Εκπαιδευτή στις πρώτες βοήθειες, οδηγός βουνού, ακτιβιστής και μέλος της Πολιτικής Προστασίας, Babis Simeonidis, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!