Τα Νέα μας

Corporate Responsibility 2023 SiteΓια την ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως θεωρία και δράση, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και τη δυναμική της.

Δέσμευσή  μας, να φροντίζουμε για την ευημερία των ανθρώπων μας, την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση διέπει κάθε εκδήλωση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρία μας.

Και τι ομορφότερο από ένα παιδικό χαμόγελο;

Η υποστήριξή μας είναι πολύπλευρη και σταθερή στο χαμόγελο του παιδιού. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας στην πόλης μας, συνεργαζόμαστε και καλύπτουμε τις ανάγκες του, όσο καλύτερα μπορούμε!

Φέτος η εταιρία μας συνείσφερε, με την προσφορά και τοποθέτηση αφιλοκερδώς, πόρτας, για σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο ολοκληρώνεται για να στεγάσει στο άμεσο μέλλον παιδιά που χρειάζονται φροντίδα αλλά και ασφάλεια.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

Ηράκλειο, 31 Ιανουαρίου 2023

 Αγαπητή κυρία Πικράκη,

 Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε θερμά για την πόρτα που μας προσφέρατε αφιλοκερδώς για το σπίτι το οποίο ολοκληρώνεται στο Ηράκλειο και θα φιλοξενεί στο άμεσο μέλλον παιδιά που χρειάζονται φροντίδα και ασφάλεια.

Η πολύτιμη υποστήριξή σας μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να παλεύουμε για κάθε παιδί που μας χρειάζεται.

Είστε και εσείς συμμέτοχος στην προσπάθειά μας, κάθε παιδί και οικογένεια να έχει τη φροντίδα που της αξίζει με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας για κάθε παιδί που ζει και μεγαλώνει στην Ελλάδα και ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα μας.

Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. θα είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που ζει στο όριο της φτώχειας, σε κάθε παιδί που υφίσταται οποιασδήποτε μορφή βίας. Θα είμαστε δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά και σε όλα τα άλλα, προλαμβάνοντας αυτά που μπορεί να τα θέσουν σε κίνδυνο. Θα παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας …να είναι όλα τα παιδιά ίσα και χαμογελαστά, έχοντας απλόχερα όλα όσα τους αξίζουν.

 Σας ευχαριστούμε θερμά.

26 Χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» …. Χωρίς εσάς … δεν γίνεται!

 

Με εκτίμηση,

 Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος ΔΣ

Δείτε εδώ την ευχαριστήρια επιστολή