Τα Νέα μας

Το 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!!! Περάσαμε όμορφα, παίξαμε πολλά από τα παιχνίδια που υπήρχαν και είμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε σε μια τέτοια δράση που σκοπό είχε την βοήθεια των παιδιών!!!

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν! Οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια! Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, τυφλόμυγα, κουταλοδρομίες, πεντόβολα, σβούρες, κρεμάλα, εργαστήρια με πηλό, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις ήταν αυτά που συνάντησαν οι επισκέπτες του φεστιβάλ!

Παράλληλα, όλα τα παιδιά είχαν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά τους Smilers, τους ήρωες για όλα τα παιδιά: τον Smile Boy και την Smile Girl, ενημερώθηκαν για τις super δυνάμεις τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έγιναν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!

Όλοι οι επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο, στο bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού που υπήρχε στο χώρο με κατασκευές από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήριο και από είδη του οργανισμού, ως ενίσχυση του.

Το 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού ήταν αφιερωμένο στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις δράσεις που πραγματοποιεί για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας, καθημερινά, πανελλαδικά, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις δραστηριότητες του πατήστε εδώ https://goo.gl/Sjw5qH