Τα Νέα μας

First Aid 844Για την ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως θεωρία και δράση, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και τη δυναμική της.

Δέσμευσή  μας, να φροντίζουμε για την ευημερία των ανθρώπων μας, την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση διέπει κάθε εκδήλωση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρία μας.

Δίνοντας βάρος στην υγεία και την πρόληψη, η Πικράκης ΑΕ, ξεκινάει μια σειρά σεμιναρίων πρώτων βοηθειών για αρχάριους, που σαν στόχο έχουν, να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια, σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί, μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης!

Το Δεύτερο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 10 και την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στο κτίριο του ΕΚΑΒ, που βρίσκεται στο ΠA.Γ.Ν. Η.

Μάθαμε για την: ασφαλή προσέγγιση ασθενούς, εκτίμηση πάσχοντα, κλήση στο ΕΚΑΒ 166 ή 112, βασική υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες, βασική υποστήριξη της ζωής σε παιδιά και βρέφη, πνιγμονή από ξένο σώμα σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη, έλεγχος αιμορραγίας, έλεγχος ρινορραγίας.

Μάθαμε επίσης, τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε ενήλικες, και παιδιά.

Το Πρώτο Σεμινάριο έγινε το Σαββάτο 25 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα H2B HUB, Κορωναιού 14, Ηράκλειο στο κέντρο, από τον διαστώστη Μπάμπης Συμεωνίδη.

Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτές μας στις βασικές αρχές των Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιήθηκαν, ∆ιευθυντή ΕΚΑΒ. 4ης Περιφέρειας, ιατρό κ. Νικόλαο Γιαννακουδάκη και τους διασώστες  Καλεμάκη Εμμανουήλ και Λεμονάκη Εμμανουήλ.

Το επόμενο σεμινάριο, θα αφορά το τραύμα και την άμεση και αποτελεσματική παροχή πρώτων βοηθειών.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Πιστοποιημένο Διασώστη, Εκπαιδευτή στις πρώτες βοήθειες, οδηγός βουνού, ακτιβιστής και μέλος της Πολιτικής Προστασίας, Μπάμπη Συμεωνίδης για την έμπρακτη υποστήριξη του!

First Aid Β First Aid A