Τα Νέα μας

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Fb 1

4ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού Ηράκλειο Κρήτης «Καράβολας»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5» σας προσκαλούν στο 4ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 17:00μ.μ.-23:00μ.μ., το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρες 10:00π.μ.-13:00μ.μ. και 17:00μ.μ.-22:30μ.μ. και την Κυριακή 17 Ιουνίου, 17:00μ.μ.-23:00μ.μ., με δωρεάν είσοδο, στον Καράβολα Ηρακλείου, στο θεατράκι.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τις υπέροχες δραστηριότητες της γιορτής. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι, θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια! Κουτσό, τσουβαλοδρομίες, τρίλιζα, λίμπο, τυφλόμυγα, σβούρες, Κρεμάλα, Στόχους, εργαστήρια με πηλό, κηπουρική, και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες! Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να  συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις δωρεάν, ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς επίσης και μουσικά και άλλα δρώμενα.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει και bazaar ενίσχυσης του Οργανισμού όπου οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του Οργανισμού και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν το δύσκολο και πολύπλευρο έργο του. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν δυνατότητα να προμηθευτούν καφέ, φαγητό, σουβλάκι, ποπ κορν, παγωτά, λιχουδιές, και πολλά ακόμα κεράσματα!

Μουσικές βραδιές:

Παρασκευή 14 Ιουνίου

20:00-23:00, Μουσική βραδιά με τον Γιώργο & Νίκο Στρατάκη πλαισιώνει το χορευτικό συγκρότημα Αορείτες

Σάββατο 15 Ιουνίου

20:30-22:30, Διασκεδάζουμε με τον Παπαδάκη Μάνο

Κυριακή 16 Ιουνίου

19:30-20:30, Μουσική Βραδιά με την Βαγγελιώ Φασουλάκη

21:00-23:00, Μουσική Βραδιά με τους Kultur multur

Το 4ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων που πραγματοποιεί, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας στην Κρήτη, παρέχοντας το σύνολο των εξειδικευμένων υπηρεσιών του.

Επισκεφτείτε το event του Φεστιβάλ στο Facebook

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους, συνεισέφεραν να γίνει και πάλι πραγματικότητα το Φεστιβάλ αυτό!

Για την ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως θεωρία και δράση, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και τη δυναμική της. Δέσμευσή  μας, να φροντίζουμε για την ευημερία των ανθρώπων μας, την εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας, την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αυτή η δέσμευση διέπει κάθε εκδήλωση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρία μας. Και τι ομορφότερο από ένα παιδικό χαμόγελο;

Η υποστήριξή μας είναι πολύπλευρη και σταθερή στο χαμόγελο του παιδιού. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας στην πόλης μας, συνεργαζόμαστε και καλύπτουμε τις ανάγκες του, όσο καλύτερα μπορούμε!

Για αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ και τις δραστηριότητες του δείτε ΕΔΩ