Τα Νέα μας

Την Παρασκευή 29.6.2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία 5η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώσαμε με την πολύτιμη βοήθεια του Αιματοκρήτη στην εταιρία μας στην Φοινικιά.
Για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας αυτής, ήταν ικανοποιητικά και αυτό μας δίνει την χαρά και την θέληση να συνεχίσουμε, με σκοπό την ευαισθητοποίηση παραπάνω κατοίκων της περιοχής, φίλων μας, αλλά και του 98% του πληθυσμού που κάποια στιγμή στην ζωή του θα χρειαστεί έστω και μια φιάλη αίμα…

29 Ιουνίου 2018 η επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει στην Μάνου Κατράκη 60 στη Φοινικιά.

Η εταιρία μας με την πολύτιμη βοήθεια του ΑιματοΚρήτη και το πρόγραμμα «Αιμοδοτούμε μαζί» (#aimodotoume_mazi), συμβάλει στην καθιέρωση εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή της Φοινικιάς, με σκοπό την παρακίνηση των εργαζόμενων, των κατοίκων της περιοχής αλλά και φίλων, να γίνουν τακτικοί αιμοδότες! Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για τον ίδιο, συγγενή ή φίλο του σε πιθανή μελλοντική ανάγκη. Αν έχει, την κρατάει μαζί του!

Αυτή είναι η πέμπτη αιμοδοσία που διοργανώνει η εταιρία μας προσθέτοντας μια ακόμη σταγόνα στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη.

Ώρες αιμοδοσίας 10:00-13:30 (προσέλευση έως 13:15)      Δες την εκδήλωση ΕΔΩ