Τα Νέα μας

Στον εορτασμό των Αγίων πάντων που πραγματοποίησε η ΟΕΒΕΝΗ παρέστη η πρόεδρος της Πικράκης ΑΕ και ταμίας της ΟΕΒΕΝΗ, Αδαμαντία Πικράκη.

Τους  προστάτες της ΟΕΒΕΝΗ, Άγιους Πάντες γιόρτασαν χθες Κυριακή (30/6/2024), τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που παρευρέθηκαν στη Θεία λειτουργία και στο Μνημόσυνο που τελέστηκε εις μνήμη των 62 Μαρτύρων που εκτελέστηκαν την περίοδο της Γερμανικής κατοχής, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στο Γάζι.

Το παρών έδωσαν Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας ενώ φέτος  την εορτή τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Γεώργιος Καββαθάς.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κος Λεκάκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου κος Βιολάκης απέτιναν με κατάθεση στεφάνου, τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους 62 μάρτυρες που θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας για την πατρίδα.

Τέλος, προσφέρθηκε από την ΟΕΒΕΝΗ κέρασμα με καφέ και εδέσματα προς όλο το εκκλησίασμα, στον περιβάλλοντα χώρο του Ναού.