ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Tο 1991 Ο κύριος Πικράκης, ξεκινά την δραστηριοποίησή του στον κλάδο του αλουμινίου, ιδρύοντας συνεταιρικά κατασκευαστικό κουφωμάτων χονδρικής πώλησης.

Το 1995, αποχωρεί από την εταιρία και με την δημιουργία πρότυπης για την εποχή έκθεσης, κάνει στροφή στον ιδιώτη.

Το 2001 ολοκληρώνει την ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και βαφής κάγκελων, τοξωτών κουφωμάτων και ρολών. Αυτή η μονάδα ήταν η πρώτη στο είδος της, που πρόσφερε ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και πρώτων υλών στον κατασκευαστή, αφού με την πάροδο του χρόνου, πρόσθετε προιόντα και εμπορεύματα σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματία.

Το 2005, αρχίζει πωλήσεις σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως σε Ρόδο, Κάρπαθο και Αττική.

Το 2006, αρχίζει η εξωστρέφεια της επιχείρησης και η αναζήτηση νέων αγορών. Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα, αφού για πρώτη φορά στείλαμε κάγκελα μας εκτός Ελλάδος στην Σικελία! Η πρώτη μεγάλη εξαγωγή ήρθε το 2007, που αφορούσε την κατασκευή αυλόγυρου και πορτών για το τεχνητό νησί Pearl Qatar. Στην Κύπρο ήταν έντονη η παρουσία μας με την ύπαρξη αποκλειστικού showroom στην πόλη της Λεμεσού και έργα όπως τη Μαρίνα της Λεμεσού. Ακολούθησαν συμμετοχές σε επιχειρηματικές αποστολές σε χώρες όπως Λιβύη, Λίβανο, Συρία και συμμετοχή σε διεθνής εκθέσεις όπως την Big 5 Show στο Dubai. Πλέον η εταιρία μας είναι μέλος του ελληνοαραβικού και ελληνονιγηριανού επιμελητηρίου και του ΣΕΚ και πλέον σήμερα, τα προιόντα μας έχουν ταξιδέψει και τοποθετηθεί στην Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο, Νιγηρία, Ισραήλ, Κατάρ, Τρινιδάδ.

Το 2009, ολοκληρώνει πρότυπη για τα δεδομένα του κατασκευαστικού κλάδου κτιριακή και μηχανολογική επένδυση, ύψους 4.5εκ €.

Το 2010, λειτουργεί το κατασκευαστικό των κουφωμάτων.

Το 2014, ανανεώνει την εταιρική ταυτότητα με αισθητό φρεσκάρισμα στον λογότυπο και τα εταιρικά έντυπα.

Το 2015, γίνεται η ανακαίνιση της έκθεσης.

ΣΗΜΕΡΑ, είναι πλέον μια ισχυρή καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και βαφής προϊόντων αλουμινίου με δυνατή διεθνή και τοπική παρουσία. Όντας η μοναδική εταιρία νοτίου Ελλάδος με πιστοποίηση ΕΝ ISO 2008:9001 και Qualicoat seaside class, που κατασκευάζει οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη  και ανάγκες του χώρου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιδιωτικού και επαγγελματικού κλάδου.

Back to top