Τα Νέα μας

Ο  Σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανικού πάρκου Φοινικιάς, συγκέντρωσε και  παρέδωσε στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, τρόφιμα, είδη ρουχισμού, χαρτικά και είδη βρεφικής περιποίησης.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2012 σε ενοικιαζόμενο κτίριο κατάλληλα διαμορφωμένο.

Η λειτουργία του αποσκοπεί να καλύψει ένα κενό ανάλογων δομών στην ευρύτερη περιοχή και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των ψυχοκοινωνικών αναγκών οικογενειών και παιδιών. Η δράση του πλαισιώνεται από μια δραστήρια Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ιδιώτες δωρητές το Κέντρο διευρύνει τις δράσεις του και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 130 οικογένειες.

Επίσης, είναι το πρώτο Κέντρο στο οποίο λειτουργεί Κινητή Μονάδα, που προσφέρει υπηρεσίες στου όμορους Δήμους Χερσονήσου και Αρχανών.

Το προσωπικό του Κέντρου αποτελούν: Κοινωνικός Λειτουργός, Ψυχολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός, Λογοπεδικός, Εργοθεραπευτής και Γραμματεία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-222610

Email: soskriti@sos-villages.gr