Γιατί να αντικαταστήσω τα κουφώματά μου;

Η νομοθεσία, οι ενεργειακές απαιτήσεις καθώς και τα επιδοτούμενα προγράμματα (όπως το εξοικονομώ κατ’ οίκον), ζητάνε τα σημερινά υλικά, τα οποία σε συνδυασμό με την ανεπτυγμένη τεχνογνωσία, έχουν φέρει την απαξίωση των παλιών κουφωμάτων!

Με την τοποθέτηση νέων, άμεσα βλέπετε και νιώθετε την διαφορά, στην εύκολη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας, ενώ ταυτόχρονα, βελτιώνετε την ασφάλεια, ηχομόνωση και την αισθητική του χώρου!

Η διαδικασία είναι απλή. Τον χώρο σας θα επισκεφτεί ΔΩΡΕΑΝ ο αρμόδιος μηχανικός μας ώστε να καταγράψει τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του χώρου σας, με σκοπό να σας προτείνουμε τις κατάλληλες ιδέες και λύσεις.

Σημαντικό μας μέλημα, όσον αφορά την αντικατάσταση σε κατοικήσιμα σπίτια, είναι να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες, με το ελάχιστο δυνατό αντίκτυπο. Φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και τυχόν άλλα συνεργεία.  Δεν απαιτείται το άδειασμα του σπιτιού, ενώ φροντίζουμε την καθαριότητα του χώρου.

Κατά την αποξήλωση των παλιών σας κουφωμάτων, αναλαμβάνουμε την μεταφορά τους στον κατάλληλο χώρο ανακύκλωσης.

Πιστοποιημένος κατασκευαστής

Τα Ενεργειακά κουφώματα ΠΙΚΡΑΚΗΣ, κατασκευασμένα με τα εξελιγμένα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Aluminco, είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή των κουφωμάτων αποτελούν σημαντικό παράγοντα, τόσο για τη σωστή λειτουργία όσο και για τη μακροζωία του κουφώματος. Φροντίζουμε για την ποιότητα και λειτουργικότητά τους, όπως και για την βέλτιστη μακροζωία τους. Ο ρόλος τους σημαντικός αφού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην λειτουργικότητα αλλά και στην τελική απόδοση του κουφώματος.

Η εταιρία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και φυσικά είναι σε ισχύ.

 

Επισκεφθείτε το εργαστήριο παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου ΠΙΚΡΑΚΗΣ

Κάνοντας μία επίσκεψη στο εργαστήριο παραγωγής των κουφωμάτων αλουμινίου δε χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, για να διαπιστώσετε το επίπεδο οργάνωσης και τήρηση διαδικασιών ποιότητας καθώς και την κατάρτιση του προσωπικού. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επίσκεψη, είναι χρησιμότερη από μια επίσκεψη σε μια έκθεση κουφωμάτων αλουμινίου, διότι έτσι θα δείτε κουφώματα αλουμινίου την ώρα που παράγονται.