Αντιλαμβανόμαστε τη δύναμη, την αίσθηση και τελικά το αποτέλεσμα που δημιουργεί ένα χρώμα, μόνο όταν αυτό συσχετίζεται με τα άλλα χρώματα ενός χώρου. Συνεπώς ο σωστός συνδυασμός των χρωμάτων, είναι πολύ σημαντικός. Αυτό που αναζητούμε μέσα από τους χρωματικούς συνδυασμούς είναι ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα που αντανακλά την προσωπικότητα και το στιλ μας.

Χρησιμοποιώντας τον χρωματικό κύκλο, μπορείτε να δείτε πως τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν να δώσουν μεγάλη ποικιλία συνδυασμών στο χώρο σας

Παίζοντας με τους Τόνους

Η επιλογή των αποχρώσεων (τόνων) του ίδιου χρώματος είναι ο πιο απλός συνδυασμός που μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε στο χώρο μας, μια ζεστή και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Δημιουργώντας Αντιθέσεις

Για έντονο αποτέλεσμα που εκπλήσσει, επιλέγουμε από το χρωματικό κύκλο ένα χρώμα που βρίσκεται απέναντι από το βασικό χρώμα που έχουμε αποφασίσει πχ μωβ με κίτρινο, μπλε με πορτοκαλί ή κόκκινο με πράσινο.

Αναζητώντας την Αρμονία

Συνδυάζοντας χρώματα γειτονικά στο χρωματικό κύκλο, μπορούμε να δώσουμε στο χώρο μας ένα όμορφα ισορροπημένο και ευχάριστο αποτέλεσμα πχ  κόκκινο με μωβ ή κόκκινο με πορτοκαλί.

Το χρώμα είναι μια «γλώσσα» που «μιλάει» μέσα από την ατμόσφαιρα και τη διάθεση που δημιουργεί. Γι αυτό επιλέγουμε τα χρώματα που μας ευχαριστούν περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να μελετήσουμε τον κάθε χώρο που σχεδιάζουμε να βάψουμε και να φανταστούμε την ατμόσφαιρα και την διάθεση που θέλουμε να αποπνέει.

                                                              

Τα νέα μας χρώματα κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2018 και ακολουθούν τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, αλλά και τις απαιτήσεις των μοντέρνων και παραδοσιακών κτισμάτων.

Η συλλογή χρωμάτων gp υπερανθεκτικα, είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μελέτης των αρχιτεκτονικών τάσεων της χώρας μας για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες.

Η συλλογή των χρωμάτων ξύλου, είναι ειδικά μελετημένα και υπερανθεκτικά για τις κλιματολογικές απαιτήσεις της χώρας μας!